Ga naar Inhoud

HP printer: Informatie over benodigdheden en accessoires

Informatie over originele HP benodigdheden en accessoires

Inhoud begint hier

Paginacapaciteit

Paginacapaciteit is het aantal pagina's dat een gebruiker kan printen met een bepaalde printer en cartridge, gebaseerd op bepaalde aannames. HP was actief betrokken bij de ontwikkeling van de ISO/IEC 24711 standaard voor het bepalen van paginacapaciteit van inkjetprinters en ondersteunt deze standaard. HP was actief betrokken bij de ontwikkeling van de ISO/IEC 19752 standaard voor het bepalen van paginacapaciteit van monochrome en kleurenlaserprinters en ondersteunt deze standaard. .

Inktjetprinters

» Garantie inktbenodigdheden

Originele HP inkjetbenodigdheden worden gedekt door een beperkte garantie. Klik hier om de beperkte garantie van uw inktjetbenodigdheden te bekijken.

»

Ter bescherming van het printsysteem em om de printkwaliteit te garanderen beschikken sommige HP inktcartridges over een “inktvervaldatum”. De meeste HP inktcartridges hebben echter geen inktvervaldatum, wat betekent dat er geen ingebouwde datum is waarop zij niet meer functioneren. .

»

Voor de beste resultaten gebruikt u alleen originele HP cartridges en volgt u de onderstaande richtlijnen

» Print permanence

Photos printed with HP Vivera inks and HP photo papers meet rigorous standards to ensure your memories stay beautiful for generations. Click here to learn more about HP photo permanence and durability.

» HP inktcartridges 61, 301, 122 en 802 zijn vernieuwd

Vanaf mei 2012 vernieuwt HP de volgende inktcartridges: HP 61, HP 301, HP 122 en HP 802. De vernieuwde cartridges zijn compatibel met huidige en toekomstige printers die deze cartridgenummers gebruiken. Ze zijn ontworpen met het oog op toekomstige printers, voor nieuwe functies. Klik hier voor meer informatie.

» De cartridges HP 178, 364, 564 en 862 zijn bijgewerkt

HP heeft sinds september 2010 de inktcartridges met de volgende nummers bijgewerkt: 178, 364, 564 en 862. De bijgewerkte inktcartridges zijn geschikt voor printers die deze nummers momenteel gebruiken en printers die deze selectienummers in de toekomst zullen gebruiken. Klik hier voor meer informatie.

» HP inktcartridges 950 en 951 zijn vernieuwd

Vanaf oktober 2012 vernieuwt HP de HP 950 en HP 951 inktcartridges. De vernieuwde cartridges zijn compatibel met huidige en toekomstige printers die deze 'selectability'-nummers gebruiken. Ze zijn ontworpen met het oog op toekomstige printers, voor nieuwe functies. Klik hier voor meer informatie.

LaserJet printers

» Cartridge warranty

Original HP LaserJet cartridges are covered by warranty. To see the limited warranty for your print cartridge, click here.

» Verificatie van HP tonercartridges

Bescherm uzelf tegen fraude en gebruik de software Verificatie van HP tonercartridges om te bepalen of uw tonercartridges echt of namaak zijn. En als u de originele HP tonercartridges installeert, ontvangt u aanbiedingen van HP Beloningen (indien beschikbaar).

» Benodigdheden en accessoires bestellen

SureSupply, een gratis software-tool verkrijgbaar bij HP, kan u helpen bij het op voorraad houden van uw printbenodigdheden. Gebruik het wanneer u maar wilt ter identificatie en om de juiste benodigdheden on-line te bestellen, vaak met gratis verzending, vanuit een deelnemende distributeur of vanuit HP. Klik hier voor details.

» Recyclage

Recycle uw printcartridges—het is gemakkelijk en gratis met het HP Planet Partners programma—beschikbaar in 45 landen en gebieden op de wereld. HP zorgt dat alle ingezamelde HP printcartridges op verantwoordelijke wijze worden gerecycled. HP vult ze nooit opnieuw, verkoopt ze niet of stort ze bij het afval. Klik hier voor details.